Fórum - Téma


W638 - Startuje iba za studena


Fórum Vito/Viano W638 W638 - Startuje iba za studena

Informace o modelu: Mercedes Benz W638



2011-02-10 16:57:03

Zdravim pani. Poprosil by som vas o rady ohladne 230TD r.v.1998. Rano auto nastartuje bez problemov. Zhaví normalne a kontrolka zhavenia vypne. Motor nastartuje na brnk. Potom auto moze behat cely den, pokial sa nevypne klucik. A tu zacina problem. Klucik sa vyberie, auto ide cca 10 sekund potom zacnu vypadavat postupne valce a zdochne. Nasledovne nejde nastartovat az do rana. Motor toci, kontrolka zhavenia stale svieti, nezhasne a nedava cerpadlo naftu do trisiek. Bola vymenená zhaviaca skrinka, zhavice. Na cerpadle som nenameral ziadne pulzy. Je tam +-12V 2x4volty a 1x 0.5volta. Mam podozrenie na imobilizer, ale neviem co s tym dalej. Ak viete poradte a poprosil by som aj nieke schemy ohladne daneho problemu. Forum som prestudoval. Nic som nenasiel. Dakujem

2011-02-10 18:35:30

napis Abconovi, ten mel samy problem na vite 2,3td a byla tam spatna membrana v cerpadle

2011-02-11 17:27:56

Nemate niektu schemu zapojenia toho ventilu soleonidu na cerpadle?

2011-02-11 20:12:20

Jaký typ motoru OM601942 nebo OM601970 je to napsané v technickém průkazu v kolonce typ motoru. Je to zde stále dokola - někdo chce nějaký díl a napíše že má Mercedes a druhý chce poradit a napíše že má auto.

2011-02-12 13:15:05

Dik za ochotu. Vadny solenoid

2011-02-15 16:03:01

Mam este dalsi problem. Ten solenoid nekomunikuje s imobilizerom. Treba ho nakodovat. Da sa to len v mercedesi, alebo je na to nieaky postup, na ktory netreba navstevu v mercedesi? Dik


Odpovědět